Dessa 3 stjärntecken som kommer att få en obehaglig överraskning den här veckan

Stjärnorna har ibland överraskande influenser på våra liv. Den här veckan kommer ett himmelskt fenomen att så problem och oordning i våra sinnen. Och detta kommer därför att påverka tre tecken på zodiaken hårt. Vad är det?

Neptunus, drömmarnas och illusionernas planet, motsätter sig solen i Jungfrun

Neptunus är en mystisk och fascinerande planet. I själva verket styr den fantasins, kreativitetens, intuitionens, men också illusionens, förvirringens, lögnernas sfär. Beroende på dess placering på himlen kan den därför leva upp zodiakens tecken Underbara eller mardrömslika upplevelser.

Den här veckan är hon i Fiskarnas tecken, som hon behärskar. Faktum är att Neptunus bildar en opposition med solen i Jungfrun i mitten av september. Detta innebär att det kommer att komma i konflikt med solenergi, som representerar Identiteten och viljan hos zodiakens tecken.

Denna opposition kommer därför att skapa ett klimat av spänning och osäkerhet bland zodiakens tecken. Vi kommer att ha svårt att skilja fakta från fiktion. Det blir svårt att lita på vår logik eller intuition, för att hävda oss eller för att anpassa oss.

Vi frestas att fly in i dagdrömmar eller fantasier, som kan visa sig vara vilseledande eller farliga. Var försiktig så att du inte rycks med av illusioner eller hägringar!

Horoskop: de astrologiska tecknen som kommer att drabbas av denna planetariska opposition

Vissa tecken på zodiaken kommer att påverkas mer än andra av denna motsättning mellan Neptunus och solen. Dessutom måste de vara mer vaksamma och försiktiga den här veckan. Således är faktum att de kan gå vilse i dimman eller stöter på oförutsedda hinder.

Om samma ämne :  Lyckan är på rendezvous fram till 2024 för dessa 3 tecken på zodiaken enligt en astrolog

Bland de drabbade stjärntecknen är Tvillingarna. Du kommer att konfronteras med en förvirrad eller tvetydig situation, vilket kommer att destabilisera dig och hindra dig från att agera med tydlighet. Akta dig för falska löften, rykten eller manipulationer. Blanda dig inte i andras angelägenheter och lita på ditt sunda förnuft och håll dig på din vakt.

Jungfrun kommer också att konfronteras med ett fenomen som kommer att störa din ordning och kontroll. Solen i ditt tecken kommer att motsätta sig Neptunus i din motsatta sektor. Detta fenomen kommer att skapa en obalans mellan ditt förnuft och din intuition. Envisas inte med att motstå Neptunus dunkla influenser, utan försök snarare att lyssna på dem och integrera dem. Det här är inte rätt tid att fatta viktiga beslut eller inleda nya projekt. Som ett resultat, Håll dig i din komfortzon, åtminstone för den här veckan.

Fiskarna, den sista av zodiakens tecken som kommer att drabbas av detta fenomen av opposition

Att vara bland tecknen på den drabbade zodiaken kommer Fiskarna att konfronteras med ett fenomen som kommer att förstärka din känslighet och fantasi. Neptunus i ditt tecken kommer att motsätta sig solen i din motsatta sektor. Detta kommer att skapa förvirring mellan din identitet och andras.

Lita inte för mycket på dina intryck eller bedömningar, eftersom de kan vara felaktiga eller partiska. Försök att inte engagera dig i känsliga eller permanenta situationer inför zodiakens andra tecken. Dra nytta av den här tiden för att meditera och ifrågasätta dig själv, du kommer närmare din sanning när du ifrågasätter dig själv.

Om samma ämne :  Lyckliga astrologiska tecken i kärlek och de som kommer att få pengar
mm
skriven av Gudmar