Dessa 5 tecken kommer att se deras liv förändras med Bariloche-meteoriten och månens konjunktion med Mars

Himlen innehåller ibland överraskningar som kan påverka vårt öde. Detta är fallet med Bariloche-meteoren, som upplyste den argentinska himlen förra helgen. Men också konjunktionen mellan månen och Mars, som kommer att äga rum denna söndag den 17 september. Dessa två händelser kommer att orsaka betydande förändringar för fem stjärntecken. Ta reda på vilka och hur de kommer att leva den här perioden.

Oxen och Tvillingarna: tecken som kommer att ha känslomässig frisättning och medvetenhet

Tauréer är tecken som tenderar att hålla sina känslor för sig själva, särskilt om de är negativa. Men denna attityd gör dem mer skada än nytta, för de ackumulerar förbittring och frustration.

Med Bariloche-meteoren och konjunktionen mellan månen och Mars kommer dessa tecken att känna behovet av att uttrycka sig. De kommer att reglera sina konton med den person som gjorde dem orätt. Men de måste göra det lugnt och lugnt, utan att bli bortförda av ilska eller impulsivitet.

Geminis går igenom en svår fas i sina liv, där de känner sig vilsna och förvirrade. Dessa tecken behöver en guide, ett ljus som leder dem till rätt väg. Den här guiden kommer att vara deras mor eller en kvinna mycket nära dem, som kommer att ge dem sunda och uppriktiga råd.

De måste lyssna noga på vad hon säger till dem, även om det kan skada eller chocka dem. Det kommer bara att försöka öppna deras ögon för den verklighet som dessa tecken vägrar att se.

Om samma ämne :  Dessa tecken kommer att få överflöd och välstånd före den 22 september tack vare solhalo.

Jungfrun och vågen: en förändring av rutin och verbal moderering

Jungfrur är ett av tecknen som gillar att ha en rutin. Det ger dem verkligen en känsla av säkerhet och ordning. Men ibland, De kan känna sig fångade i en ond cirkel som de inte kan fly från. Detta är vad som händer med dem just nu, särskilt inom kärleksområdet.

Dessa tecken vill flörta med någon. Ändå har de svårt att komma ur sitt dagliga liv för att anpassa sig till en ny verklighet. Jungfrur måste ansträng dig och gå med på att offra lite av deras komfort att leva ett spännande äventyr.

När det gäller Vågen är de tecken som gillar att kommunicera och dela sina idéer med andra. Men de måste vara försiktiga så att de inte pratar för mycket eller säger olämpliga saker. Detta kan verkligen orsaka dem problem.

Denna person kommer att dra nytta av allt de säger för att snedvrida det och skada deras rykte. Dessa tecken måste lära sig att lyssna mer och prata mindre. Särskilt om det de har att säga inte är konstruktivt eller positivt. Detta kommer att undvika onödiga missförstånd och argument.

Vattumannen: ett av stjärntecknen som har en ekonomisk möjlighet

Dessa tecken är kända för att ha mycket fantasi och originalitet. De vet hur man utnyttjar deras talanger för att uppnå sina projekt och mål. Med Bariloche-meteoren och konjunktionen mellan månen och Mars kommer de att hitta ett sätt att få de pengar de behöver för att betala för utbildning.

Om samma ämne :  Så här kommer astrologiska tecken att locka förmögenhet i slutet av september

Vattumän kommer att upptäcka att de är bra på affärer och kan dra nytta av sina innovativa idéer. Många kommer att bli förvånade över denna aspekt som de inte visste om dem. De kan till och med anställas eller rådas av andra som vill dra nytta av deras expertis.

mm
skriven av Gudmar