Detta stjärntecken kommer att förlora pengar

Denna vecka i september 2023 ser ut att bli en välförtjänt paus från föregående veckas kosmiska turbulens. Merkurius återgång till sin direkta bana ger en glimt av hopp angående vårt horoskop. Höstdagjämningen, den 21 september, förebådar årstidsväxlingen och för med sig en välkommen friskhet. Så det är en idealisk tid att ta vara på nya möjligheter och börja på rätt fot.

Horoskop för veckan från 18 till 24 september 2023: en himmelsk parentes

Låt oss börja horoskopet med Väduren. Mars och Chiron kolliderar den här veckan, vilket väcker tvivel och osäkerhet. De uppmuntras dock att ignorera dessa påträngande tankar och komma ihåg deras värde. Så nu är det dags att Stolthet och självförtroende.

Låt oss fortsätta med Taurus horoskop. Uranus i ditt tecken den här veckan kan göra dig otålig, men det ökar också din kreativitet. Om du lyckas kanalisera denna energi kommer du att göra fantastiska framsteg i dina projekt. Det är dags att Förverkliga dina idéer.

Bland annat kommer den här veckan att vara lättare när det gäller Gemini horoskop. Du kommer också att känna Mer flytande kosmisk energi och förenklade dagar. Förvänta dig en positiv skillnad i ditt dagliga liv.

Kräftans infödda varnas dock för att övervaka deras utgifter den här veckan, eftersom Venus och Uranus i astral dissonans. Enligt horoskopet krävs ekonomisk försiktighet för att undvika att förlora mer än att vinna.

Om samma ämne :  Dessa stjärntecken kommer att vara mycket lyckliga och kommer att få mycket pengar i september

Få ut det mesta av stunden!

När det gäller Leos horoskop motsätter sig solen, dess mästerstjärna, Neptunus den här veckan och kastar sina sinnen i dimma. Så innan du fattar viktiga beslut rekommenderas det att Sök en andra åsikt eller att skjuta upp dem tillfälligt.

Efter en hektisk astrologisk säsong förra månaden kommer Jungfrur att känna en minskning av energi. Vilket är ganska normalt enligt ditt horoskop. Denna paus tillåter dock En välförtjänt återhämtning att studsa tillbaka bättre.

Den här veckan markerar början på den astrologiska säsongen av Vågen, som för med sig solenergi. Här är ett tips relaterat till ditt horoskop: dra nytta av denna period på en månad för att lysa och Fira dina framgångar.

Här är Skorpionhoroskopet. Pluto, er masterplanet, skapar fördelaktiga aspekter med Uranus och solen den här veckan. Ger en dos entusiasm och en trevlig överraskning förstås. Dra nytta av den här tiden för att fira och Njut av livet.

Horoskop för veckan från 18 till 24 september 2023: gripa möjligheter och lugn

Stenbockens och Skyttens horoskop är mer uppmuntrande. Det är dags att dela dina djupaste tankar och känslor. Din önskan att lyckas på jobbet kommer att nå sin topp den här veckan med förändringen av astrologisk säsong. Din ambition kommer att vara en Orubblig drivkraft, inspirerar dig att ge ditt bästa.

Vattumannen: Uranus, er masterplanet, deltar i en stor jordisk treenighet den här veckan. Så dra nytta av denna trevliga tid att känna dig trygg och se fram emot de möjligheter som uppstår. Låt oss avsluta med Fiskarna: Solen rör sig i stjärnbilden Vågen den här veckan. Lita på dina instinkter och följ dina intuitioner, eftersom de kommer att vägleda dig under den kommande månaden.

Om samma ämne :  De 5 tecknen som möter kärleken inför hösten 2023
mm
skriven av Gudmar