Jorden, Neptunus och solen kommer att ge lycka och välstånd till dessa astrologiska tecken

Astrologi är en disciplin som studerar påverkan av himmelska kroppar på människor och händelser som inträffar på jorden. Bland stjärnorna spelar planeterna en viktig roll. De representerar principer och energier. Dessa verkar på vår personlighet, vårt öde och vår miljö. Varje planet har sin egen mening, sin egen symbolik och sin egen resonans med de astrologiska tecknen.

Effekterna av anpassning till jordens astrologiska tecken

Inriktningen av jorden, Neptun och solen har positiva effekter på jordens tecken. De kommer därför att påverka Oxen, Jungfrun och Stenbocken. Dessa astrologiska tecken är i allmänhet pragmatiska, realistiska, hårt arbetande, organiserade och ambitiösa.

Dessa astrologiska tecken behöver materiell och känslomässig säkerhet. De försöker bygga en solid grund för sina liv. Justering ger dem En touch av magi, inspiration och hopp. Detta gör det möjligt för dem att bredda sina horisonter och uppnå sina mål.

Oxen är ett fast tecken, som älskar stabilitet, komfort och nöje. Han är sensuell, trogen, generös och tålmodig. Det är också ett av de astrologiska tecknen som har smak för vackra saker. Dessutom vet han hur man uppskattar livets enkla nöjen.

Anpassningen ger honom möjlighet att förverkliga Flera transaktioner och starta en produktion. Han placerar sig därmed i en privilegierad position och får erkännande för sitt arbete. Ändå måste Oxen vara försiktig så att han inte rycks med av sitt ego eller girighet.

Andra stjärntecken som påverkas av denna anpassning

Jungfrun är ett av de föränderliga astrologiska tecknen, som älskar förändring, anpassning och perfektion. Hon är intelligent, analytisk, metodisk och hjälpsam. Denna skylt har ett öga för detaljer och hon vet hur man organiserar sitt arbete effektivt.

Om samma ämne :  Detta stjärntecken kommer att förlora pengar

Med anpassning kommer dessa astrologiska tecken att ha Nya idéer och strategier för att främja ditt arbete. Det ger honom också många investeringsmöjligheter. Han måste dock lyssna på sin intuition för att göra rätt val som ger honom de bästa fördelarna.

Stenbocken är ett kardinaltecken, som älskar handling, initiativ och ledarskap. Bland de astrologiska tecknen är han därför den mest ambitiösa, ansvarsfulla, disciplinerade och uthålliga. Den har tydliga mål och gör allt den kan för att uppnå dem.

Anpassningen ger honom möjlighet att lysa och sticka ut professionellt. Stenbocken kommer att få många gratulationer och erkännanden för sina ansträngningar. Han måste dock vara försiktig att inte tappa koncentrationen eller bli distraherad av ytliga saker.

Planetarisk inriktning: ett sällsynt och kraftfullt fenomen, fördelaktigt för dess astrologiska tecken

En planetarisk inriktning inträffar när två eller flera planeter är på samma linje i förhållande till solen. Detta är ett ganska sällsynt fenomen, som uppträder med oregelbundna intervall, beroende på planets cykler och banor. En planetarisk inriktning a särskilda effekter på astrologi därför på astrologiska tecken.

Anpassningen av jorden, Neptun och solen är en händelse som inträffar var 368: e dag. Detta är under vilket jorden och Neptunus kommer närmare att vara mycket nära solen. Denna anpassning sker i Fiskarnas tecken, som är en del av de astrologiska tecknen som styrs av Neptunus.

mm
skriven av Gudmar