Merkurius Direct ger kärlek, tur och lycka till dessa 5 astrotecken före den 23 september

Visste du att direkt kvicksilver påverkar våra liv? Faktum är att när utbytesplaneten återgår till sin normala kurs ger det oss klarhet. Lägg till det lätthet och tur i våra projekt. Detta är vad som har hänt sedan den 15 september, då Merkurius kom ut ur sin retrograd. Och vissa astrotecken kommer att gynnas mer än andra före den 23 september.

Astrotecknet på Oxen och cancer: en vecka full av professionella möjligheter

Oxen kommer att dra nytta av Merkurius direkt på professionell nivå. Faktum är att näringslivet kommer att ge honom Framgång, erkännande och pengar. Han kommer att få det genom en förhandling eller ett kontrakt som kommer att förverkligas.

Detta är den perfekta tiden för detta astrotecken att lansera ett nytt projekt som ligger honom varmt om hjärtat. Detta gör det möjligt för honom att blomstra i sitt arbete. På sentimental nivå måste Oxen visa förståelse och dialog med sin partner. Han kommer således att lösa eventuella konflikter och hitta harmoni i sitt par.

Cancer är ett annat astrotecken som kommer att dra nytta av fördelarna med direkt kvicksilver. Kommunikationsvärlden gör det möjligt för honom att Utveckla sin verksamhet, öka intäkterna och lösa ett ekonomiskt problem.

Detta astrotecken kommer då ut ur en svår situation och återfår förtroendet för sig själv. Han måste fortsätta att fokusera på Dess mål och att genomföra sina idéer. Han kommer också att kunna utnyttja denna möjlighet att lindra spänningarna som bor i honom och hitta lugn.

Om samma ämne :  Dessa 4 tecken kommer att vara de lyckligaste av hela zodiaken

Vågen och Skorpionen: en vecka full av kärlek och ekonomiska möjligheter

Vågen kommer också att dra nytta av fördelarna med direkt kvicksilver. Relationernas planet kommer att ge honom gratulationer och komplimanger för Hans arbete och projekt. Detta astrotecken kommer att ha fått den finansiering eller det avtal han behövde för att driva sin verksamhet framåt.

Han kommer också att få chansen att få mycket pengar som han måste hantera. med försiktighet. Känslomässigt måste Vågen acceptera uppmärksamheten och känslorna hos en person som vill vara med honom. Det kan vara hans själsfrände som gör honom till ett flitigt fängelse.

Skorpionen är det fjärde astrotecknet som kommer att dra nytta av planeternas inriktning. Denna händelse kommer att ge honom Intuition och intelligens nödvändigt för att identifiera bra erbjudanden och möjligheter att öka intäkterna.

Detta astrotecken borde också återuppta de studier han hade övergett på grund av brist på tid eller lust. Detta kommer att vara användbart för honom att få en kampanj eller en mer intressant position. Han måste visa nyfikenhet och öppenhet att lära sig nya saker.

Fiskarnas astrotecken: en vecka som bidrar till kreativitet och andlighet

Fiskarna är det sista astrotecknet som kommer att dra nytta av direkt Merkurius. Detta astrotecken kommer att kunna uttrycka sin konstnärlig, litterär eller musikalisk talang och sticker ut för sin originalitet. Han kommer också att kunna ägna sig åt sin andlighet och personliga utveckling. Fiskarna kommer att kunna meditera, be eller öva en aktivitet som förbinder honom med sin själ.

Således är Merkurius direkt en tid för framgång, tur och kärlek till dessa astrotecken. Om du är en av dem, gör det mesta av det före den 23 september! Och om ditt astrotecken inte är ett av dem, oroa dig inte, du kommer att ha andra möjligheter att lysa!

Om samma ämne :  De 3 astrologiska tecknen som kommer att tjäna mycket pengar före slutet av september
mm
skriven av Gudmar